Energitilskud

Når der ansøges om energitilskud

Det er altid en god service at give dine kunder muligheden for at ansøge om energitilskuddet direkte hos dig som forhandler eller installatør, når de vælger at få udskiftet deres evt. varmekilde eller belysning til en mere energieffektiv løsning. Når du ønsker at ansøge om energitilskud for dine kunder, er det vigtigt at en række punkter overholdes for at opnå energitilskud fra energiselskaberne.

5 gode råd om energitilskud

  1. Påbegynd aldrig installationen af nyt anlæg før du har ansøgt om energitilskud for dine kunder. Hvis du står i denne situation, kan vi desværre ikke hjælpe dig, da du har mistet muligheden for at opnå energitilskud.

  2. For at du kan ansøge om energitilskud, skal du have din kundes navn, installationsadresse, e-mail og tlf. nr. Kedeloplysninger af før og efter installation – heraf fabrikat og model samt produktionsår.

  3. Husk at der skal tages billeder af kundens gamle varmekilde og mærkeplade, som dokumentation for det eksisterende anlæg når energitilskuddet skal ansøges. Mærkepladen er placeret på kedlen med produktions nr., produktionsår og effekt. Disse billeder skal være tydelige at aflæse og vise at varmekilden stadig er installeret i husstanden for ikke at miste muligheden for energitilskud.  

  4. Installationsprisen har også betydning for beregningen af energitilskuddets størrelse.

  5. Når kunden har færdiginstalleret den nye varmekilde, eftersendes foto som dokumentation for, at energitilskuddet kan udbetales af energiselskabet til din kunde.

    Kontakt Enerdo idag for energirådgivning & energitilskud